WarRoom

DeJaap goes USA! Op naar de Republikeinse en Democratische Conventies

24-08-2012 12:02

Insert tromgeroffel, DeJaap goes USA! Extra speciaal om van de Amerikaanse presidentsverkiezingen verslag te doen, zal er een heuse afvaardiging aanwezig zijn in Tampa, Florida en Charlotte, North Carolina voor respectievelijk de Republikeinse en Democratische partijconventies. We gaan van dichtbij meemaken hoe de Republikeinen de overmijdelijke Mitt Romney officieel zullen lanceren als presidentskandidaat, en kijken in hoeverre Barack Obama het vuur uit 2008 nog weet aan te wakkeren.

WarRoom redacteur Bertine Moenaff (volg haar ook op Twitter, hopelijk ritselt ze een tijdelijk data-abonnementje) zal in woord en beeld verslag doen van alle wetenswaardigheden en gekkigheid die ze tegenkomt op het Amerikaanse Feest der Democratie. Bewegend beeld zal verzorgd worden door Robert Paques en Tom Compaijen (ook wel bekend van BinnensteBuitenhof). Niet alleen de presidentiële politiek zal worden gevolgd, ook de broodnodige parties erom heen zullen niet gemist worden.

Heb je vragen, opmerkingen, tips of suggesties? Laat het ons weten in de comments! Houdt in ieder geval de WarRoom van DeJaap in de gaten de komende weken. Er wordt notabene een heuse storm – mogelijk orkaan – voor getrotseerd. Spannond!

Foto CC: Donkey Hotey