WarRoom

Obama’s kneiterharde attack ad feat. zingende Romney

15-07-2012 00:16

Team Romney vroeg Obama om excuses, maar krijgt in plaats daarvan nóg een kneiterharde attack ad. Romney wordt opnieuw beschuldigd van het verplaatsen van banen naar lage lonen landen als CEO van Bain Capital en van het wegsluizen van zijn dollars naar buitenlandse bankrekeningen. En dat allemaal op muziek: Mitt Romneys eigen tenenkrommende versie van ‘America The Beautiful’ gecombineerd met een Zwitserse vlag. Hoe wrang. Uitsmijter: “Mitt Romney is not the solution. He’s the problem.” Auw.

Vergeet de zachtaardige Obama, het is nu no more Mr. Nice Guy. Dat geldt ook voor Romney. Eerder lanceerde zijn team een spotje dat in ging op de beschuldigingen waarbij Obama zo goed als voor leugenaar wordt uitgemaakt.  En daar kwamen de beelden van een pislinke Hillary Clinton uit 2008 mooi bij van pas: “shame on you Barack Obama.” 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L6b9F9IiAZw
Het Hillary fragment verwijst naar een moment in de Democratische voorverkiezingen van 2008 toen La Clinton in woede was uitgebarsten omdat de campagne van Senator Obama haar aanviel om precies dezelfde reden als waar President Obama nu ook voor onder vuur ligt: het verplicht stellen van een zorgverzekering. Je kan Romney van veel beschuldigen, maar hij is niet de enige flip-flopper in het veld: