WarRoom

Michelle Obama bij David Letterman (VIDEO)

20-03-2012 14:00

Al is het maar omdat ze er altijd fantastisch uitziet. Michelle Obama bij David Letterman in de WarRoom. In drie delen. Eerste vraag van Letterman: “Hypothetically speaking, at the end of the day, has your husband ever come home and said to you, ‘Oh, that John Boehner, what an idiot.’” PADAM TSJING! En of je nou voor of tegen Obama bent, FLOTUS is een erg gevatte vrouw. En zo gewoon gebleven… Uit het Witte Huis sneaken om te shoppen bij de Target of all places.

http://www.youtube.com/watch?v=L5w4FShx-s8

In deel 2 opvoedtips van mevrouw Obama. En het geheim achter een sterk en gezond gezinsleven: elke avond samen eten stipt om 18.30. En oma woont ook in het Witte Huis en valt in als POTUS en FLOTUS er niet zijn. Tja. Overigens vertelt Michelle ook dat ze niet alleen twee engeltjes van dochters heeft, waarvan de oudste Malia (13) uitleg vraag over macro economics. Ze heeft ook de slimste hond ter wereld, Bo, die ze als een zoon beschouwd. Wat een verschil met de Romneys en Seamusgate

http://www.youtube.com/watch?v=HZ_7MgUlTfk

In deel 3 spreekt de First Lady over de belangen van military families en dikke kindertjes, of ‘nutritionally endangered’ kids zoals Letterman zichzelf corrigeert. Groot probleem in Amerika: ‘food desserts’, plaatsen waar het een hele busrit kost om aan verse groenten (duur!) te komen. Michelle Obama is zo innemend dat Letterman meteen wil komen logeren. Dat treft, naast de schoonmoeder van POTUS is nog plek.

http://www.youtube.com/watch?v=5e1R0lliFHc